ANDREEA HANCERIUC - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieten drag,

De ziua mea imi doresc sa ofer FERICIRE!

Fericirea poate trata orice boala si copii din MagiCamp au nevoie de fericire, au foarte mare nevoie de acest taram al fericirii.

Tabara Magicamp este un taram de poveste, unde copilasi se joaca, isi fac prieteni, isi recapata increderea in ei, tabara este magia la care viseaza tot timpul anului cu speranta reintoarcerii. 

Pentru cei care vor sa afle despre magia pe care Asociatia Magicamp o face aici detalii despre toate proiectele lor:www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro 

Fii alaturi de mine si hai sa ii facem fericiti, de ziua mea!

Sarbatoreste-ma prin donarea de "fericire" catre MagiCamp!

Iti multumesc,

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

BABY EXPO

150 RON
30 ian 2020

Anonymous

20 RON
La multi ani, Andreea!
24 ian 2020
23 ian 2020