Bogdan Tobă - Asociatia MAGIC

Alerg pentru copiii care au pierdut un om drag, astfel incat sa isi gaseasca resursele pentru a procesa durerea si a merge mai departe.

850 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, 
Sunt Bogdan Toba și voi alerga la semimaratonul de duminică, 3 noiembrie, din Pădurea Băneasa, pentru copiii care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului si care au fost in tabăra MagiCamp.   Am fost convins sa ajut de o prietenă din Buftea care a fost ajutată de voluntarii de acolo și care incearcă acum să dea inapoi câte ceva.  

Statisticile vorbesc despre progresul în medicină, dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață.  

Prioritatea numarul unu devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

MagiCAMP încearcă să le dea  înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă si pe langa asta sedinte de consiliere psihologica individuala,  astfel incat sa-si inteleaga trairile, sa isi descopere echilibrul si sa poata depasi trauma ca sa se poata bucura de o viata armonioasa.  

Pentru cei care încă nu au aflat despre magia pe care Asociația MagiCAMP o face, aici găsiți toate proiectele lor: www.magicamp.ro și pe facebook.com/magicamp.ro   

Multumesc,

Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

07 Nov 2019
100 RON
Sanatate multa
04 Nov 2019

Anonymous

150 RON
Mult succes!
04 Nov 2019
Felicitări pentru tot ce faci!
03 Nov 2019

Arina Bucurescu

150 RON
31 Oct 2019

Oana Lepădatu

50 RON
Cu drag!
31 Oct 2019
Succes
30 Oct 2019