Adrian Dinu - Asociatia MAGIC

Alerg pentru copii care au pierdut pe cineva drag (mama, tata, sora, frate) susținuți de MagiCAMP

225 RON Donatii stranse
45% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Salutare!  

Eu sunt Adrian si pot spune ca am fost profund emotionat dupa ce am urmarit emisiunea "Romania, Te Iubesc" privind acesti copii speciali.   

Am fost marcat de maturitatea si solidaritatea lor, de puterea si vointa lor de a lupta cu aceasta boala necrutatoare. 

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic, acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și imi doresc să îi ajutăm în acest sens.  

Drept urmare, m-am hotarat sa ma implic activ si impreuna cu voi sa luptam pentru cauza lor, pentru ca, pe langa faptul ca orice copil merita sa aiba o copilarie fericita, ei reprezinta viitorul nostru.  

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro  

Multumesc,  

Adrian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

Felicitari, oameni minunati, pentru acest proiect de suflet!!! Imi doresc ca toti copiii sa fie sanatosi si fericiti si sa creasca intr-un mediu placut! Sa existe cat mai multi oameni deosebiti care sa faca viata mai usoara pentru cei mai putin norocosi!!! Sper sa participe cat mai multe persoane cu un pic din putinul lor, pentru ca din putin se face mult! ❤️
02 Nov 2019
29 Oct 2019