Elis Damian - Asociatia MAGIC

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

270 RON Donatii stranse
54% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

In data de 1 octombrie alerg la Maratonul Bucuresti si sustin Asociatia MagiCamp. 

De ce MagiCamp? Voluntariatul este una dintre pasiunile mele și activez ca voluntar de nouă ani deja, însă MagiCamp nu este pentru mine numai despre voluntariat.

În ultimul an am văzut îndeaproape ce înseamnă lupta cu cancerul: internări lungi, medicamente puternice, durere, chin și zâmbete prefăcute în lacrimi. Faptul că MagiCamp reușește să aducă bucurie acestor copii m-a determinat să alerg în echipa lor. Sunt onorată să îi reprezint.

De ce alergare? Am fost foarte mulți ani un copil certat cu sportul, însă am descoperit că alergarea mă ajută să scap de stresul zilnic, să fiu mai productivă și să îmi mențin un nivel ridicat de energie.

Motivația mea? I-am făcut o promisiune tatei și am de gând să o respect. Chiar dacă el a pierdut lupta, sunt sigură că va fi alături de mine la finish.

Daca ai posibilitatea sa ajuti si tu cu ce poti, vei putea, prin putinul tau, sa oferi sansa unui copil sa vada viata si in afara peretilor saloanelor din spital. 

Doar impreuna putem face o schimbare in viața lor. 

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro.

Multumesc,

Elis


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

08 Oct 2019
mult succes in continuare in a face bine!:*
08 Oct 2019
07 Oct 2019

Anonymous

100 RON
Fa-i fericiti! ^.^
07 Oct 2019