Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Sofer de Suflet: 2020-2022 @ Asaltul Lupilor Family ~ 2022

Dată: 01 October 2022
Asaltul Lupilor Family powered by Algernon, sponsorizată de Kaufland, NU ESTE O COMPETIŢIE, este o cursă cu obstacole şi noroi, destinată familiilor cu copii, de aproximativ 2 – 3 km, necompetitivă şi necronometrată, care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.

 

[ Show more ]

0

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ediţia a VII-a a evenimentului va avea loc pe 01 octombrie 2022 în parcul Mogoşoaia şi este organizată în parteneriat cu Primăria Municipilui Bucureşti, Primăria Comunei Mogoşoaia, Parcul Mogoşoaia şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.
Asaltul Lupilor Family este o cursă unică ce oferă copiilor posibilitatea de a se implica alături de părinţi – în activităţi provocatoare parcurgând traseul şi depăşind obstacolele împreună.

Evenimentul Asaltul Lupilor FAMILY presupune parcurgerea de către fiecare familie (copil alături de minim un părinte) a unui traseu de aproximativ 2 – 3 km şi depăşirea unui număr de obstacole.
Cursa este necompetitivă şi necronometrată, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului şi nici penalizări în cazul nedepăşirii unui obstacol.
Organizatorii încurajează toate familiile participante să se bucure de experienţa trăită şi să abordeze cursa în mod propriu.
Înscrierea se face doar în familie – minim un părinte şi un copil (vârsta minimă recomandată 4 ani).