Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

Status: Fundraising

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

[ Show more ]

119,322 RON

Sumă:

71

Galantomi:

840

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În fiecare an, mii de copii sunt diagnosticați cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave.

Acești copii în suferință au nevoie de tratament în clinici specializate care, de obicei, sunt în orașele mari, departe de casa familiei. Peste 70% dintre copii fac parte din familii cu venituri modeste.

In prezent, centrele MagicHOME din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Chisinau- Moldova si Viena, situate in apropierea unitatilor de tratament ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave.

In cele 16 MagicHOMES din 6 orașe au fost cazati peste 2.000 de copii și părinți timp de peste 13.000 de nopti.

MagicHOME este mai mult decât un acoperiș deasupra capului, este liniste pentru parintii copiiilor grav bolnavi.

Pana la sfarsitul lui 2020 ne propunem sa punem la dispozitia parintilor 2 noua case MagicHOME in apropierea Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Marie Curie.

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo