Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Bursele de sănătate

Status: Inchis

“Pentru unii dintre copiii de care se ocupă Asociaţia MagiCAMP, să alerge e doar un vis. Ei sunt nevoiţi să petreacă saptămâni întregi în patul de spital, departe de bucuriile copilariei. Parinţi şi copii, “campionii sănătăţii”, participă însă la crosul organizat de Asociaţia EMOVERE, Elite Running şi RoClub Maraton pentru ca cei care mai au încă de luptat să mai facă un pas spre o viaţă ca cea de dinainte de cancer“,  declară Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu.

[ Show more ]

17,957 RON

Sumă:

1

Galantomi:

129

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea MagicMakers, un nou proiect al asociației Magicamp, este una simplă: să îi ajutăm pe alții să ajute! Astfel, devenim cu toții mai buni, împreună. Așa am conceput „Bursele de sănătate”, care, cu ajutorul vostru, vor fi oferite unui număr de 15 copii cu afecțiuni severe, din taberele MagiCAMP.

Anul acesta, toţi participanţii la „Campionii sanatatii - Editia a X-a”, aleargă pentru micuții cu afecțiuni oncologice, cei care au suferit arsuri și cei care suferă de imunodeficiențe. Taxa de înscriere la cros, în valoare de 20 de lei, va fi donată către copii. Avem nevoie, însă, și de ajutorul donatorilor care nu vor lua parte la cros. Magia este a voastră și începe de aici. Sumele donate se vor DUBLA cu ajutorul platformei MagicMakers.

Magia o faci tu!