Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Taberele MagiCAMP 2023

Status: Fundraising

MagiCAMP înseamnă tabere terapeutice, special concepute pentru copiii cu afecțiuni oncologice, arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva din drag din cauza cancerului. Un loc al bucuriei unde pot uita de durere.

[ Show more ]
1.5379332685455% Complete

11,869 RON

Raised:

10

Supporters:

82

Donations:

771,750 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

https://www.youtube.com/watch?v=EJ3utPRR9bw&t=2s

Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

MagiCAMP e locul în care pot uita de boală, in care copiii bucură de aventuri inimaginabile: se cațără pe peretele de escaladă, zboară cu tiroliana, traversează parcul de aventură, se joacă în piscină, se înalță cu balonul cu aer cald, merg la căluți, pictează, decupează, creează, au petreceri în pijamale, participă la ateliere de teatru.

Toate activitatile din Tabara MagiCAMP sunt atent alese astfel încât, fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

In acelasi timp copii sunt atent supravegheati de catre doctori, asistente si psihologi.

Din 2014 peste 2000 de copii s-au jucat la greu in Taberele MagiCAMP, peste 1000 de volutari au fost in permanenta alaturi de copii si i-au ajutat sa traiasca o experienta de neuitat si peste 200 de cadre medicale, medici, asistente si psihologi, s-au asigurat ca inainte de toate, joaca este una sigura.

MagiCAMP – Taberele pentru copii cu cancer

BlueCAMP – Taberele terapeutice pentru copii care au pierdut pe cineva drag

ConnectivCAMP – Taberele pentru copii cu arsuri grave

Toate proiectele Asociatie MagiCAMP se gasesc pe https://asociatiamagic.ro/ .