Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagiCARE București 2022

Status: Inchis

MagiCARE București înseamnă sprijin emoțional și material (pachete săptămânale) pe secțiile de ocnopediatrie de la Spitalul Fundeni și Institutul Oncologic București.

[ Show more ]
4.3389558232932% Complete

5,402 RON

Raised:

7

Supporters:

59

Donations:

124,500 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Când un copil este diagnosticat cu o boală gravă, întreaga familie este afectată. Impactul psihologic și emoțional este major și pe deasupra apar și greutățile financiare.

De cele mai multe ori unul dintre părinți se internează cu copilul bolnav, renunță la slujbă și ajunge să trăiască doar alături de copil, acasă rămânând restul familiei a cărei viață se schimbă brusc. 

MagiCARE a apărut ca suport psiho-social pentru copii, frații acestora și părinții lor în momentul diagnosticului, în timpul tratamentului și în situații grave precum recidivă sau deces.

Echipa de psihologi și terapeuți specializați ai MagiCARE ajută familiile să gestioneze momentele cele mai dificile cu care se confruntă prin vizite săptămânale pe secțiile de oncopediatrie din Spitalul Fundeni și Institutul Oncologic București. 

Pe lângă sprijinul emoțional, MagiCARE înseamnă și sprijin material pentru că oferim familiilor pachete cu alimente, produse de igienă și alte produse specifice, recomandate de personalul medical.