Loc de joacă magic la Spitalul de Copii din Brașov

Status: Fundraising

Misiunea noastră să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave - vrem să facem asta la Spitalul de Copii din Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

10.835918367347% Complete
Suma:

26,548 RON

Galantomi:

30

Donatii:

228

Target:

245,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ne unim în toate felurile pentru a ajuta la amenajarea curții interioare a Spitalului de Copii din Brașov. În timpul pandemiei, copiii cu afecțiuni oncologice nu au putut ieși din saloane deloc, restricțiile fiind mult mai mari, iar singurul spațiu exterior de pe care îl au la dispoziție este un balcon.

Luana Nicola ne e aproape de mult timp. A fost voluntar în MagiCAMP, s-a atașat de fiecare copil pe care l-a întâlnit și întreaga ei existență gravitează în jurul copiilor grav bolnavi. Într-o zi, anul acesta, ne sună: "Știți, de când cu pandemia asta, copiii n-au mai putut ieși nici pe hol să se joace un pic. Avem aici un balcon mic unde îi mai scot să ia o gură de aer. Avem și o curte, dar nu e cel mai sigur loc și ar fi ceva spațiu care se poate face frumos. Oare n-am putea face ceva să aducem un pic de culoare și bucurie în curtea asta?"   Cum să spunem "nu" la așa întrebare venită din suflet. Așa că ne suflecăm mânecile și suntem gata să oferim joacă la greu!  

"Locul ăsta de joacă îmi va aminti mereu de bunătatea oamenilor. Oameni cărora nu a trebuit decât să le spun despre nevoia asta și au sărit imediat să ajute. Îmi va aminti de norocul de a avea prieteni magici. Și-mi va da puterea să fiu și eu lângă ei, de câte ori vor avea nevoie de mine, cu cât pot și cu cât știu, oricât de puțin ar însemna asta” 2764.png (Luana)