Alerg la Baneasa Forest Run pentru a sustine copiii bolnavi de cancer

 

Lucian Mihailescu Asociatia MAGIC

100% Complete
300 RON
Donations raised
300 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

posibilitatea de a fi din nou împreună, într-un mediu relaxat, în care să învețe să trăiască bucuria.

Cancerul este o boală care îngenunchează întreaga familie atât din punct de vedere psihologic, cât și financiar. Apar tratamente lungi și costisitoare, decizii greu de luat, transport departe de casă, separarea copilului diagnosticat de unul dintre părinți, de frați/surori si prieteni. Nu de puține ori relațiile dintre membrii familiei suferă de pe urma îmbolnăvirii copilului. Timpul petrecut cu familia, în afara spațiului asociat cu boala, este esențial atât pentru copil, cât și pentru părinții și frații acestuia.

Asadar, eu voi alerga la Baneasa Forest Run pentru a aduce un pic de normalitate si bucurie in viata familiilor incercate. Ma bazez pe voi ca nu veti ramane indiferenti si ne veti sustine si voi cu o donatie. Multumesc fiecaruia dintre voi care se va alatura acestei initiative!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicTICKET 2023

MagicTICKET înseamnă o vacanță pentru întreaga familie cu un copil grav bolnav, oferită gratuit cu scopul de a se reconecta și bucura după lungile perioade de tratament și separare.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.  Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se tr

 

3 Donations

31 Mar 2023

Roxana Grosu

70 RON
18 Mar 2023
17 Mar 2023
Lucian Mihailescu : Asociatia MAGIC
Alerg la Baneasa Forest Run pentru a sustine copiii bolnavi de cancer