Cristiana Cretu

Donatii:

7

Suma:

1,825 RON

7 Donatii

300 RON

In beneficiul:
MagicHOME

Via: Mirel Dolofan

La mulți ani, om bun! Îți doresc să índeplineşti toate faptele bune pe care le ai în tolbă, să înfrumusețezi cu zâmbete mii de copii, să te bucuri de fiecare clipă alături de oameni dragi inimii tale!
29 Nov 2019
150 RON

In beneficiul:
Tabara MagiCAMP

Via: Adrian Oprea

La mulți ani, om frumos! Să rămâi mereu omul vesel, capabil sā se joace ca un copil, ponei de nădejde şi ajutor la nevoie. Să fii iubit şi înconjurat de oameni faini ca tine!
17 Oct 2019

Via: Vlad Pop

Ai un vis frumos şi îți doresc să ți-l îndeplineşti! Să ai poteci uscate şi să te bucuri de fiecare pas, de fiecare urcare, de fiecare coborâre, de tot ceea ce îți va ieşi în cale. La fel ca tine să se bucure şi copii ce vor primi bursele penrru care alergi!
25 Aug 2019
500 RON

In beneficiul:
Tabara MagiCAMP

Via: Mirel, Polonic, Simo de la MagiCAMP

Sunteți minunați! Clătitel sunt delicioase şi copii atât de bucuroşi când li se pun înainte. Ca să nu mai vorbim de mirosul înnebunitor care se răspândeşte în toată casa când se munceşte la clătite. La cât mai multe clătite, zic!
21 Jul 2019
150 RON

In beneficiul:
Tabara MagiCAMP

Via: Bogdan Ciuhat

Să îți fie paşii deşi şi zâmbetul pe buze Să-i bucuri pe cei mici ca nişte buburuze Pe cei mari să-i inspiri să fie mai buni Pentru visul tău frumos bănuții să-i aduni!
29 Sep 2018
75 RON

In beneficiul:
Tabara MagiCAMP

Via: Alin Predescu

La mulți ani cu zâmbete, îmbrățişări şi iubire!
10 Jul 2018
150 RON

In beneficiul:
Bursele de sănătate

Via: Mirel Dolofan

Ma bucur tare sa te fi cunoscut!
12 Jun 2018