Diana Musat - MagiCAMP

Alerg pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor diagnosticati cu cancer

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Salutare, 

Am ales să susțin cauza MagiCamp pentru că le oferă copiilor speranța și bucuria de care au atât de mult nevoie, pentru că sunt o inspirație prin toate proiectele pe care le desfășoară, pentru că sunt o comunitate așa de frumoasă și fac lucrurile cu entuziasm, pentru că nu se dau bătuți și ajută pe oricine le cere ajutorul, pentru că într-o lume în care poți să faci orice, ei au ales să facă binele care costă,  pentru că luptă pentru cauza celor care au poate cea mai mare nevoie de ajutorul nostru. 

Mai multe despre proiectele Asociatiei MagiCAMP gasiti pe www.magicamp.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/magicamp.ro

 

Va multumesc!

Diana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

Esti o dragita, Diana! Mult spor duminica
11 Oct 2019

Anonymous

303 RON
O cauza frumoasa ce numai o Tanti Roz poate sa o duca la linia de finish! Felicitari!
02 Oct 2019

Anonymous

300 RON
01 Oct 2019

Anonymous

75 RON
01 Oct 2019
Vreau să o susțin pe Diana Musat.
01 Oct 2019
HAI DIANA!!!
27 Sep 2019
Bravo Diana!
26 Sep 2019