Sofia Sava - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,855 RON Donatii stranse
92.75% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Eu sunt Sofia, și împlinesc 5 ani. De ziua mea, cel mai frumos cadou ar fi să ajutăm niște copii bolnavi să se simtă mai bine împreună cu părinții lor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
Vă mulțumesc!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

De asemenea, cu un SMS la 8844, cu textul MAGIC, vei dona 2 EURO lunar pentru această cauză. Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicTICKET

Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației MagiCAMP, copiii bolnavi de cancer
primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.

6 Donatii

Alina Cuzmin Vasile

150 RON
La multi ani Sophie!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita :*
31 oct 2019
La multi ani draga Sophie si felicitari pentru gestul tau minunat. Noi copiii trebuie sa ne ajutam intre noi. Te pup. Aron :)
04 oct 2019
1,000 RON
03 oct 2019

Madalina

105 RON
Cu toata dragostea si speranta! <3
02 oct 2019
La multi ani Sofia!
24 sep 2019

Anonymous

300 RON
24 sep 2019