Iron42

 

Cristian Bostina Asociatia MAGIC

26% Complete
1,300 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In momentul in care intri intr-o sectie oncologica pentru copii iti dai seama ce vointa si curaj au cei mici si cata nevoie au acestia ca cei dragi sa fie alaturi de ei. De cele mai multe ori costurile parintilor sunt enorme asa ca impreuna cu Magichome vreau si eu impreuna cu voi sa ajut un parinte sa fie alaturi de copilul lui in drumul catre vindecare.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

Iron 42 inseamna parcurgerea unui eveniment tip Ironman in fiecare judet din Romania in decursul a 2 ani, practic 21 de evenimente tip Ironman pe an. O cursa Ironman consta in parcurgerea a 3.8 km inot, 180 km bicicleta si a 42.2 kilometri de alergare un maraton), adica in total 226 kilometri,  toate probele una dupa alta in decursul unei zile. Inotul se va desfasura in lacuri din Romania, bicicl

 

2 Donații

300 RON
.
15 Jan 2020
1,000 RON
may the force be with you!
13 Sep 2019