Laour Mitu - Asociatia MAGIC

10 pentru ei!

643 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am început să alerg acum doi ani dintr-o pură întâmplare. Primii 4km mi-au părut un adevărat chin. Dar nu m-am lăsat! Cu voinţă şi mult efort, în câteva luni am trecut de pragul de 10 kilometri în mod repetat. Dupa un timp, ajutat de cineva drag, am fost pregatit pentru a participa la semimaratoane (21km) și chiar mai mult de atât.

Într-un moment de magie de după o cursă, mi-am dat seama că limitele sunt doar în mintea noastră. Că putem mai mult dacă ne dorim asta cu adevărat. Şi că avem resurse nebănuite și cu ambiție și motivație putem să facem orice. Totul ține de noi! Să nu renunțăm!

Viața este o cursă permanentă cu tine însuţi. Alergatul este singurul meu moment când mă gândesc numai la mine, cum să-mi dozez energia și de ce fac asta, sentimentul de după cursă, fie că e pe asfalt sau trail, fiind unul suprem.

Acest lucru nu vreau să mai fie numai despre mine. Îmi doresc să fie despre iubire, compasiune, ajutor, luptă, puterea de a învinge. Exact ce au nevoie copiii de la MagiCamp, diagnosticați cu cancer. Pentru ei, cursa lor permanentă este de a rămâne în viață. Așa că am hotărât să alerg 10 km în fiecare reședință de județ de pe teritoriul Romaniei pentru a le aduce puţină bucurie acestor copii. De ce? Pentru că în cazul lor, prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea și toate celelalte trec în planul secund. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață.

MagiCamp este cel mai frumos proiect umanitar din România. Sunt privilegiat că pot să fac asta. Voi alerga... pentru zâmbetele copiilor de la MagiCamp!

Descoperă magia din sufletul tău şi dă-o mai departe! Donează pentru MagiCamp! www.magicamp.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Real LtL

300 RON
24 Jul 2019

LtL

118 RON
Keep the magic alive!
23 Jul 2019
Felicitari si mult succes, Laur!
23 Jul 2019

Cristina

100 RON
Respect!
23 Jul 2019
Felicitari!
23 Jul 2019