Daniela Dumitru - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea: Magic Home

345 RON Donatii stranse
34.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!

de ziua mea imi doresc sanatate si energie sa lupt in continuare pentru o lume mai buna, o planeta mai curata si o tara de care sa fiu mandra. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: Magic Home

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză: 1, 2, 3 lei. Cel mai mic gest conteaza!

Cei care imi sunt apropiati, si au rezistat alaturi de mine in ultimii ani, stiu ca am fost implicata in diferite proiecte cu batranei, animalute, copiii de la Motivation (care sunt "adulti sub acoperire"), dar am evitat sa lucrez cu ONG pentru copii. Acum fac primul pas si in directia asta. VA INVIT sa facem o fapta buna impreuna, pentru ca Împreună suntem mai buni!

Cateva detalii despre MagicHOME: oferă familiilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case(băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin artă şi suport psihologic.

 EN:

Dear connections and friends,

My birthday is coming up and I am donating it to Magic Home, a Romanian NGO dedicated to children with cancer (and other things involved such as housing for their parents during treatment, children camp etc). I invite you to join me and together we can bring a smile on their faces. The green button (vreau sa fac o donatie) means I want to donate.

Feel free to reach me anytime for details or translation support! 

 

ES: 

Por mi cumpleaños quiero salud y energía; poder luchar por un mundo mejor..

Este año decidí prestar mi cumpleaños a: Magic Home.

El regalo más hermoso que me puedes dar, en lugar de comprar un regalo, es donar el dinero para esta causa: 1, 2, 3 EUR. 

¡El gesto más pequeño cuenta!

Algunos detalles sobre MagicHOME: ayuda a las familias con niños diagnosticados con cáncer, ofrece todas las instalaciones necesarias para un hogar (baños, lavadoras, etc.), una cocina donde se puede cocinar, áreas de juegos para niños En el interior y en el patio, servicios de asistencia como terapia artística y asistencia psicológica.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4flzsUIGNV8

https://www.youtube.com/watch?v=2yegwdHsNUI

 

https://donez.pentrumagichome.ro/ 


Află mai multe detalii despre MagicHOME aici: https://magicamp.ro/proiectele-noastre/magichome/

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

8 Donatii

MAP

45 RON
07 Jul 2019

Anonymous

30 RON
07 Jul 2019
La mulți ani și felicitări pentru inițiativă!
07 Jul 2019
04 Jul 2019

Anonymous

10 RON
03 Jul 2019
La multi ani!
03 Jul 2019
La multi ani!
03 Jul 2019
La multi ani Daniela!
03 Jul 2019