Alina Virlan - Asociatia MAGIC

Alergam pentru a aduce bucurie in sufletele copiiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

410 RON Donatii stranse
58.571428571429% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

MagiCamp este locul unde copiii carora viata nu le-a oferit bucuria jocului in jurul blocului sau pe ulita bunicilor isi recupereaza nastrusnicia pierduta prin spitale sau centre de recuperare.


Catarari pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitatie, pictura, sport, teatru, cantat la tobe si multe alte activitati surpriza, toate acestea sunt gandite astfel incat fiecare copil sa poata participa, indiferent de provocarile de mobilitate sau de alt tip cu care se confrunta.


Ele sunt menite sa ajute la formarea de amintiri, la cresterea increderii in fortele pe care nici nu banuiau ca le au, a independentei si a interesului lor fata de construirea de prietenii si clipe pe care sa le povesteasca parintilor cu zambetul pana la urechi.


Pe 19 mai, in cadrul cursei cu obstacole marca “Asaltul lupilor”, la Iasi, voi alerga tocmai pentru ca toata bucuria descrisa mai sus sa fie adusa copilasilor care au nevoie de ea si pentru ca taberele de joaca sa poata primi cat mai multi participanti.


Pentru asta am nevoie si de ajutorul tau si al prietenilor tai pentru ca mana de la mana sa reusim sa strangem o mica parte din fondurile necesare reconstruirii “amintirilor din copilarie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

5 Donatii

Anonymous

30 RON
12 May 2019
08 May 2019

Anonymous

100 RON
Good luck!
04 May 2019

Anonymous

150 RON
you go, girl!
04 May 2019
03 May 2019