Adelina Pavelescu - Asociatia MAGIC

Un 26 Magic

128 RON Donations raised
12.8% Complete
1,000 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

Salut!

Acesta este al doilea an în care aleg să îmi donez ziua de naștere către MagiCAMP. Am stat mult și m-am gândit, am căutat, sunt mii de cauze către care putem dona.

De ce am ales din nou MagiCAMP? Pentru că niște pui de oameni suferă în fiecare zi din cauza cancerului, cărora această boală cruntă le-a furat copilăria, iar taberele MagiCAMP sunt create pentru a le oferi măcar puțin din bucuriile copilăriei, de care fiecare dintre noi am avut parte.

Taberele MagiCAMP sunt anual loc de recreere și de joacă pentru sute de copii diagnosticați cu cancer, iar numărul lor crește în fiecare an. Este o cauză în care cred cu tot sufletul și pentru care mi-aș dori să contribui cu cât de mult pot. De aia, am nevoie de ajutorul tău!

Dacă vrei să ajuți Asociația MagiCAMP altfel decât donând bani aici, poți intra pe site-ul lor să vezi cum îi poți susține: https://magicamp.ro/

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donations

Anonymous

128 RON
21 Apr 2019