Raluca Pop - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

625 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere catre MagicBOX :)

MagicBOX este un proiect parte a MagiCAMP prin care copiii cu afectiuni oncologice si familiile lor primesc cate un colet cu ajutoare ce conține alimente de bază neperisabile, produse de igienă personală, medicamente comune, rechizite, jucării și alte lucruri care ar putea bucura un copil.

MagicBOX este un ajutor mic pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul se afla în tratament și este ținut sub observație de medici.

Astfel, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicBOX

MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. 

7 Donatii

Anonymous

50 RON
17 mar 2019
La multi ani fericiti si implinitiiiii :*
11 mar 2019
La multi ani fericiti! :*
08 mar 2019
08 mar 2019
La multi ani! :*
08 mar 2019
la multi ani :D
08 mar 2019
300 RON
Din partea ozelor, Mihai, Tamaș și Simona :) la multi ani!!!
07 mar 2019