Andra Ioana Popescu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea - MagicBOX

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - MagicBOX (parte a proiectului mare MagiCAMP)

Cancerul nu aduce doar suferință şi teamă, ci și costuri enorme. Toate resursele financiare ale familiilor afectate sunt utilizate pentru a ține boala în frâu. Drumuri, cazări, analize, medicamente, investigații, tratamente suplimentare ce nu sunt decontate de asigurări, toate secătuiesc teribil bugetul familiei. Prea puțin sau deloc rămâne pentru toate celelalte lucruri importante, pentru sărbători sau vacanțe, iar, de multe ori, e pusă sub semnul întrebării chiar acoperirea nevoilor de bază ale celorlalți membri ai familiei.

MagicBOX este un ajutor mic pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul este sub tratament și sub observație.

MagicBOX este un colet care sosește lunar și conține alimente de bază neperisabile, produse de igienă personala, medicamente, rechizite, jucării și alte lucruri care ar putea bucura un copil și ajuta o familie care trece prin greutăți pe care cei mai mulți dintre noi nici măcar nu ni le putem imagina.

Asadar, orice leu aveai pus de o parte pentru ziua mea, merita sa il pui aici :)


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicBOX

MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. 

7 Donatii

Oana T

100 RON
La multi ani magici!
12 oct 2018

Remus

210 RON
La mulți ani, om bun! >:D<
11 oct 2018

Andra

30 RON
La multi ani in avans, Andrusca! Te pup!
03 oct 2018

Raluca Chirvase

30 RON
La mulți ani frumosi, Ioana! Iti doresc sa fii mereu apreciata pentru tot ceea ce iti propui sa faci pentru toti cei din jurul tau, de la mic la mare. Oameni calzi si buni sa te inconjoare pretutindeni. Imbratisari calde de la o fosta colega de facultate.
29 sep 2018

Ana Firuti

50 RON
You are amazing and incredible honey !!
27 sep 2018
26 sep 2018
La mulți ani! Sa fii iubita!
26 sep 2018