Cadou de ziua mea pentru copii

 

Valentin Bosioc Asociatia MAGIC

100% Complete
725 RON
Sumă strânsă
555 RON
Target
4
Donații

Salut! Sunt Valentin Bosioc (multi ma stiti de pe ValentinBosioc.com sau pagina de facebook ) si anul acesta, pe 13 ianuarie implinesc 35 de ani!

Desi am sustinut mereu, in diverse ocazii, diferite asociatii si cauze umanitare (fara sa ma laud cu asta), anul acesta am decis sa imi fac cadou ziua mea de nastere, si voi, amicii mei virtuali sa ma ajutati :).

 

Vreau sa adun o suma modica, 555 lei pentru MagiCAMP. Ma puteti ajuta sa ii ajut,  donand si voi, atat cat puteti, cum puteti. Ideal ar fi sa depasim cu mult acea suma :).

 

Multumesc aniticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
13 Jan 2018

Alina

300 RON
Succes!
11 Jan 2018
La multi ani, buna initiativa! Succes champ!
08 Jan 2018

Acelasi OM

100 RON
La Multi Ani
08 Jan 2018