Mozaic Media susține fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!

 

Mozaic Media Asociatia MAGIC

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

În luna martie, poți participa la o tombolă la care ai șansa să câștigi un premiu oferit de Mozaic Media la Psihologia Ledearshipului. Dacă participi, vei putea fi alături de fetele care se luptă cu cancerul și care își pierd părul din cauza tratamentelor de chimioterapie. Donația ta, împreună cu donațiile oamenilor care aleg să se implice, vor fi transformate de către Asociația Magic în peruci medicinale care aduc încredere și bucurie fetelor care trec prin momente grele.

Mozaic Media oferă pentru campania "Capul Sus!" o invitatie la evenimentul Psihologia Ledearshipului în sala Amfiteatru, de la Institutul Național de Statistică, din București. Veți ieși pentru 2 zile din zona de confort (24-25 aprilie), alături de invitați care abordează leadershipul dintr-o altă perspectivă. Prezentările specialiștilor invitați sunt completate de un panel moderat, de leadership aplicat, care are loc în cea de-a doua zi a evenimentului. 

Invitati:

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, autor al cărților Copilul invizibil, Revoluția iubirii – O altfel de poveste despre atașament și relații, Mindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare, #LoveIsFun – iubirea și sexul în același pat și Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut.

Roxana Nicolau este psiholog clinician și psihoterapeut, vicepreședinte și co-fondator al Institutului Român de Schema Therapy, membru și trainer cu drept de supervizare în Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC).

Diana Vasile este psiholog clinician, psihoterapeut, doctor în psihologie, președintă a Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) și membru fondator. Este, de asemenea, cadru didactic universitar și autoare a mai multor cărți de psihoeducație.

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, dezvoltă programe de training și coaching bazate pe descoperiri din neuroștiință și psihologie, și realizează podcastul Mind Architect – care a devenit în primul an de la lansare cel mai ascultat podcast din România.

 

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut și terapeut relațional. Este supervizor în psihoterapii cognitive comportamentale și co-autor al unor cărți dedicate specialiștilor din domeniul psihologiei. Podcast-ul, său intitulat Jocurile minții, prezintă informații validate de știință și exerciții și tehnici pentru abordarea eficientă a emoțiilor. 

https://shorturl.at/muyJV

Donația minimă pentru a participa la tombolă: 30 lei

Perioada campaniei: 27 martie - 5 aprilie 2024

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 8 aprilie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro

Mulțumim!

Magia e în fapte!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

În luna martie, luna dedicată femeilor, femeile se fac frumoase și oferă bucurie, frumusețe și demnitate fetelor care se luptă cu cancerul. Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste

 

1 Donații

11 Apr 2024