Asociatia La NORD de cuvinte susține fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!

 

88% Complete
440 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociația La NORD de cuvinte susține fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul.

În luna martie, poți participa la o tombolă la care ai șansa să câștigi un premiu oferit de Asociația La NORD de cuvinte. Dacă participi, vei putea fi alături de fetele care se luptă cu cancerul și care își pierd părul din cauza tratamentelor de chimioterapie. Donația ta, împreună cu donațiile oamenilor care aleg să se implice, vor fi transformate de către Asociația Magic în peruci medicinale care aduc încredere și bucurie fetelor care trec prin momente grele.

 

Asociația La NORD de cuvinte oferă pentru campania "Capul Sus!" albumul fotografic "emoții" despre care autorul Rareș Beșliu ne spune că „e un album cu de toate - cu frică, curaj, visare, tristețe, speranță și, cel mai mult, cu iubire. E de peste tot - cu animale din România, Scoția, Islanda, Feroe, Cipru, Canada, Italia, Cuba, Cehia și puțin Polul Nord, de unde m-am întors cu tolba plină de emoții. Sunt 300 de pagini, cu fotografii alese din ultimii 4 ani în care am fost unul cu natura și m-am lăsat inspirat de viața ei. Am înțeles-o și am simțit câte are să ne ofere, iar prin „emoții” sper să vă fac și pe voi să o vedeți cu ochi (mai) buni și să vreți să o descoperiți din ce în ce mai mult. Majoritatea fotografiilor sunt însoțite de texte (povestiri din amintiri sau imaginație, legende, poezii, cântece), toate ca să vă facă să fiți acolo, cu mine."

 

Pentru mai multe informații, accesați site-urile www.lanord.ro și www.raresbesliu.com

 

Donația minimă pentru a participa la tombolă: 25 lei

 

Perioada campaniei: 27 martie - 5 aprilie 2024

 

Extragerea câștigătorului/ câștigătoarei va avea loc pe 8 aprilie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro

 

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

În luna martie, luna dedicată femeilor, femeile se fac frumoase și oferă bucurie, frumusețe și demnitate fetelor care se luptă cu cancerul. Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste

 

3 Donații

Donatie #

140 RON
15 Apr 2024

Donatie #

250 RON
12 Apr 2024

Anonymous

50 RON
06 Apr 2024
Asociatia La NORD de cuvinte : Asociatia MAGIC
Asociatia La NORD de cuvinte susține fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!