Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Violeta CERNICA Asociatia MAGIC

100% Complete
555 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Că e o jucărie de pluș, o păturică, o suzetă, a existat, de când lumea, câte una de neuitat în viața fiecărui copil - din fragedă pruncie, până târziu, în preadolescență, apoi, este pusă la păstrare, în sertărașul sufletului, alături de cele mai tandre amintiri ale copilăriei.

Din păcâte, nu toți copiii au un astfel de bun prieten, jucărie-talisman pe care să îl strângă la piept. Unii copii fără jucării se află chiar acum pe secțiile de onco-pediatrie. Asociatia Magic îsi propune sa ajungă pe sectiile de oncopediatrie cu daruri pentru ei si au nevoie de sprijinul nostru - al tuturor, astfel încat sa ajungă la cat mai multi copii. 

Așadar, de ziua mea vreau să le facem împreună o bucurie celor mai curajoși copii de ziua lor. Apelez la generozitatea voastră și va mulțumesc de pe acum celor care aleg să adaugă un zâmbete și copilărie în viață copiilor grav bolnavi! Magia copilăriei lor este în faptele noastre!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

"Jucării de suflet" este o ințiativă a Asociației Magic pentru a asigura o jucărie de suflet fiecărui copil bolnav aflat pe secțiile de oncopediatre. 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani, copil frumos!
08 Jun 2023

Anonymous

30 RON
07 Jun 2023

Geta

75 RON
<3 <3 <3
06 Jun 2023

Baba

100 RON
Te iubesc!
26 May 2023

Catalina Cernica

150 RON
Cu mult drag
25 May 2023
Violeta CERNICA : Asociatia MAGIC
Cel mai frumos cadou de ziua mea