Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Dobrovolski Asociatia MAGIC

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

MagiCAMP e locul în care pot uita de boală, in care copiii bucură de aventuri inimaginabile: se cațără pe peretele de escaladă, zboară cu tiroliana, traversează parcul de aventură, se joacă în piscină, se înalță cu balonul cu aer cald, merg la căluți, pictează, decupează, creează, au petreceri în pijamale, participă la ateliere de teatru.

Toate activitatile din Tabara MagiCAMP sunt atent alese astfel încât, fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

In acelasi timp copii sunt atent supravegheati de catre doctori, asistente si psihologi.

Din 2014 peste 1000 de copii s-au jucat la greu in Taberele MagiCAMP, peste 800 de volutari au fost in permanenta alaturi de copii si i-au ajutat sa traiasca o experienta de neuitat si peste 200 de cadre medicale, medici, asistente si psihologi, s-au asigurat ca inainte de toate, joaca este una sigura.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

150 RON
La multi ani! Sanatate si echilibru sa aveti! Va pupam pe toti 3
13 Jan 2022
La multi ani sănătoși!! Sa ți se întoarca binele făcut înzecit! Te pupam și te îmbrățișăm, the Prodans 🤗❤️
12 Jan 2022
100 RON
11 Jan 2022