#Rescriempovestea

 

Alexandra Ion Asociatia MAGIC

60% Complete
600 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Anul trecut de ziua mea am îndrăznit să vă spun ce îmi doresc cu adevărat, așa că alături de voi, cei care ați pus umărul la #celmaifrumoscadoudeziuamea, am pus zâmbete pe chipurile unor copiii care aveau nevoie de un motiv pentru a merge mai departe.

Anul acesta vă rog din nou să-mi faceți același cadou, adică să le faceți același cadou :) să vedem cât mai multe zâmbete de copiii. 


Împreună #recriempovestea!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicEDU: 2018-2022

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

350 RON
Donatie pentru copii.
12 Dec 2022
💕💕💕
01 Oct 2021

Anonymous

100 RON
De bun augur
01 Oct 2021