Copiii nu au nevoie de învățături, ci de exemple. (Joseph Joubert)

 

Nicoleta Gonta Asociatia MAGIC

56.5% Complete
1,130 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Vreo 2 ani în urmă mi-am dorit să fiu alături de Asociația Magic în proiectul MagicHome, dar lucrurile s-au aranjat de așa natură, încât abia de astăzi voi susține, alături de ei, un alt proiect- amenajarea curții interioare a Spitalului de Copii din Brașov.

In timpul pandemiei, copiii nu au putut iesi din saloane deloc, restricțiile fiind mult mai mari, iar singurul spațiu exterior, pe care îl au la dispoziție este un balcon.

Cred în acești copii, care ne dau o lecție de luptă și curaj, și mai cred că oricâte am face pentru ei, nu putem compensa durerea ce-o trăiesc.E prea dur să mergi in spitalele de copii și să îți dai seama cât de slab ești și nu prea poți oferi mare lucru, pentru a le îmblânzi durerea.

Rezonez cu această cauză pentru că și eu am fost un copil, care a stat ceva timp prin spitale. Vreau să se bucure de o curte amenajată frumos, pentru că cred în culori și vise, și soare, și cer, și știu că astea le-ar face bine. Mai cred că ei nu sunt copiii altcuiva, ci ai noștri. Sunt generația viitoare, și la câte se întâmplă pe Planetă, mi-ar plăcea să învățăm să avem grijă de ce avem, mai întâi.E cel mai bun exercițiu pentru a aduce alți copii pe lume, cu întrebarea ce viitor le putem oferi, ce exemple putem fi.

Vă cuprind și vă transmit gândul meu bun pentru fiecare donație făcută.Voi alerga în numele vostru o cursă de poveste și de povestit și voi transmite energia ei către Voi, OAMENI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Misiunea noastră e să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave -  facem asta la Spitalul de Copii Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Prima editie a avut startul la data de 29 iunie 2019. La aceasta prima editie au luat startul peste 750 de alergatori care s-au bucurat de potecile padurilor montane si de peisaje superbe. A fost o editie speciala, cu oameni frumosi care impart pasiunea pentru alergare montana si cu multa

 

4 Donații

paula b

500 RON
04 Sep 2021
You rOck and rOll!!!
28 Aug 2021

Anonymous

30 RON
27 Aug 2021
:)
27 Aug 2021