Alerg la Predeal Forest Run pentru Locul de joaca de la Spitalul de Copii din Brasov

 

Victor Benescu Asociatia MAGIC

81% Complete
405 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Ne unim în toate felurile pentru a ajuta la amenajarea curții interioare a Spitalului de Copii din Brașov. În timpul pandemiei, copiii cu afecțiuni oncologice nu au putut ieși din saloane deloc, restricțiile fiind mult mai mari, iar singurul spațiu exterior de pe care îl au la dispoziție este un balcon.

Misiunea noastră să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave - vrem să facem asta la Spitalul de Copii din Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

Mai multe informații despre ce face Asociația Magic, găsiți pe www.asociatiamagic.ro

Eu voi alerga la Predeal Forest Run, iar voi daca vreti sa fiti parte din acest proiect si sa ne ajutati sa le oferim acestor copilasi un loc de joaca asa cum merita, puteti face o donatie, oricat de mica, aici.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Misiunea noastră e să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave -  facem asta la Spitalul de Copii Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Prima editie a avut startul la data de 29 iunie 2019. La aceasta prima editie au luat startul peste 750 de alergatori care s-au bucurat de potecile padurilor montane si de peisaje superbe. A fost o editie speciala, cu oameni frumosi care impart pasiunea pentru alergare montana si cu multa

 

2 Donații

Anonymous

300 RON
13 Aug 2021

Luiza

105 RON
Uniti pentru mai bine 🎠☀️
12 Aug 2021