Anca Gheorghiu - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
800 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

 

Anul acesta as vrea sa imi daruiesc ziua de nastere Taberelor Magicamp, locul care încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat, adica joaca, increderea in sine si copilaria.

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

Toate activitatile din Tabara MagiCAMP sunt atent alese astfel încât, fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

Daca vrei sa fii alaturi de mine si sa aducem fericirea pe chipurile acestor copii greu incercarti, doneaza pentru aceasta cauza.

Mai multe despre proiectele Asociatiei Magic puteti gasi aici: https://asociatiamagic.ro

 

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!