Bogdan Bilasco - Asociatia MAGIC

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta-Raiffeisen Bucharest Marathon

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Acum vreo 10 ani alergam de nebun in fiecare zi , fie prin parc,fie pe strada,fie pe stadion pentru  a avea o  conditie fizica buna, necesara activitatii pe care o desfasuram atunci.

Din primavara acestui an am reluat aceasta activitate cu scopul de avea un corp sanatos, functional.Nu ma gandeam ca acesta activitate a mea , acum va putea ajuta pe cineva!

Voi participa la Maratonul international Bucuresti pentru Asociatia Magic si programul MagicEDU.   Am ales sa alerg in cursa de 5km pentru a fi partener in educatia copiilor cu probleme oncologice si pentru a incuraja cat mai multi romani sa practice sport. Vino si tu alaturi de mine si DONEAZA pentru MagicEDU!

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Dificultățile nu sunt doar fizice, cognitive și emoționale. Toate resursele financiare ale familiei se concentrează într-un singur punct: însănătoșirea celui mic.

Impreuna putem fi mai buni!

Orice suma este binevenita!

 

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

3 Donatii

Dan

50 RON
Sanatate multa!
17 Oct 2020

Anonymous

150 RON
10 Oct 2020
Felicitari pentru initiativa! Succes in proiectele dumneavoastra!"Educatia este ceea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea" (Nelson Mandela)
09 Oct 2020