Alex Enache - Asociatia MAGIC

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta-Raiffeisen Bucharest Marathon

140 RON Donatii stranse
28% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Orice idee are la bază o poveste!

Povestea primului meu semimaraton se va scrie așa.
De ceva timp îmi doream să bifez un semi sau un maraton, fiind un challenge pentru mine, dar nu reușeam să-mi găsesc suficientă motivație pentru asta.
Sportul pentru mine reprezintă echilibru, un reper, acel punct fix într-o lume constant fluidă, dar totuși nu sunt fan al alergări pe asfalt și mai ales pe o distanță lungă, drept urmare aveam nevoie de ceva mai mult decât atât.

Acel moment a venit acum, am ales să alerg în cursa de 21 km a "Maratonului virtual București" alături de echipa mea pentru a fi partener în educația copiilor cu probleme oncologice și pentru a încuraja cât mai mulți români să practice sport!

Bursele pentru educație MagicEDU susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Alerg pentru echilibru, alerg pentru a-mi testa limitele și mai mult decât orice alerg cu zâmbetul pe buze, de ce!? Pentru că știu că efortul meu are un scop, și unul nobil, mic, dar totuși nobil.

Dacă ai ajuns pana aici cu cititul eu mi-am atins deja un obiectiv, și îți mulțumesc pentru asta.
Mai mult decât atât, aș aprecia enorm dacă ai dona minim un leu și promit că mă voi revanșa față de fiecare dintre voi.

#youcantteachheart  #daretobebetter #challnageyourself #decathlonteam

Spor la BINE
Vă mulțumesc,
O seară minunată vă doresc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

3 Donatii

Mult succes bro!
08 Oct 2020

Epu

60 RON
Nu știu de ce presimt că vei tinde din ce în ce mai sus, iar nu peste mult timp te voi vedea alergând la un maraton 😅 Foarte frumoasă povestea primului tău semimaraton 🤗
08 Oct 2020

Andra

50 RON
🤗
06 Oct 2020