Adina Balau - Asociatia MAGIC

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta-Raiffeisen Bucharest Marathon

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, am ales să alerg alături de echipa mea pentru a fi partener în educația copiilor cu probleme oncologice și pentru a încuraja cât mai mulți oameni să practice sport! Donează și tu pentru MagicEDU!

Tratamentul oncologic durează uneori luni întregi, uneori ani. Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec tot acest interval în spital. Iar boala și tratamentul lasă urme adânci. 

În unele cazuri, mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux, deoarece toate resursele financiare ale familiei se concentrează pe însănătoșirea celui mic.

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Împreună putem fi mai buni!

Orice sumă este binevenită!

 

Mulțumesc,

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

1 Donatii

Anonymous

100 RON
08 Oct 2020