Iulia Mihai - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea -MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

1,650 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta imi voi dona ziua de nastere proiectului MagicEDU, al Asociatiei MAGIC, si daca vrei sa imi faci un cadou poti dona suma pentru aceasta cauza.

Tratamentul oncologic durează uneori luni întregi, uneori ani. Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec tot acest interval în spital. Iar boala și tratamentul lasă urme adânci.

Si ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Asociatia MAGIC isi doreste sa aiba grija de potentialul acestor copii si sa le ofere peste 100 de burse educationale in valoare de 500 ron/ luna.

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză - https://asociatiamagic.ro/magicedu/


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Pentru mai multe despre Asociatia MAGIC si proiectele lor gasiti aici: https://asociatiamagic.ro

 

Multumesc!

Iulia :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Anonymous

150 RON
26 Aug 2020

Sotul tau iubit

500 RON
La multi ani! Te iubesc maxim!
23 Aug 2020
La multi ani, Iulia!
22 Aug 2020
Te Iubesc Maxim!!!!
22 Aug 2020

Feli & Mihai

200 RON
La multi ani!
22 Aug 2020

Rox si Alex

200 RON
La multi ani buni!
22 Aug 2020
100 RON
20 Aug 2020