Ruxandra Rizeanu - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anual peste 500 de copiii sunt diagnosticati oncologic in Romania . Statisticile arata ca 20% dintre acestia traiesc in conditii de saracie extrema, sărăcie extremă, case neîncălzite și fără apă curentă, condiții care nu sunt potrivite nici pentru a crește copii. Aceste conditii incetinesc semnificativ procesul de recuperare medicala dupa tratament.

Una dintre solutiile gasite de noi este MagicROOFS, proiect prin care ne propunem sa venim in ajutorul celor mai vulnerabile familii, sa construim case pentru copiii cu afecțiuni grave și familiile lor . O casa proiectata astfel încât să poată fi ușor modificată în funcție de nevoile beneficiarilor, iar costurile de întreținere să fie minime.

La finalul anului trecut am terminat constructia primei case in Dumbrava Rosie, judetul Neamt pentru un tata cu trei copii, urmand ca anul acesta sa ridicam zece case in diferite zone ale tarii.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 

Pentru mai multe despre proiectele Asociatiei MAGIC accesati https://asociatiamagic.ro/ .

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicROOFS

MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!