Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ruxandra Rizeanu Asociatia MAGIC

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Anual peste 500 de copiii sunt diagnosticati oncologic in Romania . Statisticile arata ca 20% dintre acestia traiesc in conditii de saracie extrema, sărăcie extremă, case neîncălzite și fără apă curentă, condiții care nu sunt potrivite nici pentru a crește copii. Aceste conditii incetinesc semnificativ procesul de recuperare medicala dupa tratament.

Una dintre solutiile gasite de noi este MagicROOFS, proiect prin care ne propunem sa venim in ajutorul celor mai vulnerabile familii, sa construim case pentru copiii cu afecțiuni grave și familiile lor . O casa proiectata astfel încât să poată fi ușor modificată în funcție de nevoile beneficiarilor, iar costurile de întreținere să fie minime.

La finalul anului trecut am terminat constructia primei case in Dumbrava Rosie, judetul Neamt pentru un tata cu trei copii, urmand ca anul acesta sa ridicam zece case in diferite zone ale tarii.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 

Pentru mai multe despre proiectele Asociatiei MAGIC accesati https://asociatiamagic.ro/ .

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicROOFS 2020-2022

MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!