Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Iuliana Florea Asociatia MAGIC

100% Complete
825 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Asociatia Magic este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrat pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

Anual peste 500 de copiii sunt diagnosticati oncologic in Romania, iar statisticile arata ca 20% dintre acestia traiesc in conditii de saracie extrema, ceea ce incetineste procesul de recuperare medicala dupa tratament.

Prin MagicROOFS, Asociatia MAGIC, incearca sa ofere un mediu sanatos in care copilul cu diagnostic oncologic se poate recupera dupa tratament, dar si sa redam demnitatea familiilor care se confrunta cu dificultati financiare dupa diagnostic.

Costul aproximativ al unei case este de 30.000 de EUR.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Toate proiectele Asociatie MagiCAMP se gasesc pe https://asociatiamagic.ro/ .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicROOFS 2020-2022

MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

310 RON
20 Jul 2020

Anonymous

100 RON
19 Jul 2020

FAio

300 RON
17 Jul 2020
La mulți ani cu veselie! Să fii sănătoasă, draga mea! Te îmbrățișez cu drag și dor!
17 Jul 2020
La mulți ani frumoși, sănătoși, plini de magie și multe impliniri, Cosmina!!! Te pupacim și te îmbrățisam
15 Jul 2020