Alma Andrei - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

130 RON Donatii stranse
13% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
11 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toții am întâmpinat în viață tot felul de greutăți. Unii mai mici, alții mai mari, fiecare după cât poate duce, se spune. Eu nu știu dacă e chiar așa. 

Însă, am avut și eu momentele mele dificile și știu cum e să îți întindă cineva o mână, mai ales atunci când tu nu mai vezi calea de ieșire. 

Am peste o mie de prieteni în listă, dacă fiecare dintre voi ați dona 10 lei, cei 1000 de lei pe care îmi doresc să îi adun, ar fi o nimica toată. Cred în puterea picăturii și a celor mulți.

Mulțumesc!

După cum ii spune si numele, Fondul de Urgenta este menit sa răspundă urgentelor financiare ale beneficiarilor MagiCAMP: cheltuieli de transport, alimente, medicamente, lemne de foc, etc.

Pe lângă costurile aferente tratamentului și cheltuielile legate de transport, dificultățile majore apar atunci când unul dintre părinți trebuie sa renunțe la locul de munca pentru a fi alături de copilul bolnav pe durata tratamentului. Toate acestea sunt cu atât mai greu de suportat pentru familiile deja vulnerabile financiar.

Nu o singură dată s-a întâmplat ca un copil sa ajungă în tabără cu tot șifonierul într-o pungă de plastic, sau ca unul dintre micuți să fie uimit ca în MagiCAMP se mănâncă trei ori pe zi.

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, MagiCamp a creat FONDUL DE URGENTA.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

2 Donatii

Magic is something you mame
21 mai 2020
La mulți ani minunați, Om bun!
21 mai 2020