Dania Selaru - MagiCAMP

De ziua mea as vrea sa aducem bucurie copiilor de la MagicCamp

1,650 RON Donatii stranse
82,5% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai toți credem că normalitatea e un dat, un drept, că ni se cuvine. Iar acum, în izolare, cu toții îi ducem dorul și numărăm zilele până să ne întoarcem la viața noastră normală, așa cum o știam. 

Pentru un copil bolnav de cancer, normalitatea e un lux, un privilegiu, un obiectiv pentru care luptă din greu, zi de zi.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere lui MagicCamp, proiectul care ajută acești copii sa se bucure de joacă și de normalitate.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Sper să adunăm muuuulți bani, pe cât de mult îmi place să primesc cadouri de ziua mea :)

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

10 Donatii

28 apr 2020
Sanatate multa!
28 apr 2020

Liliana Dumitrache

75 RON
Esti o minune, Dania
27 apr 2020

Anonymous

150 RON
Sa va fie viata lunga si sanatoasa si sa va pastrati bucuria de copii sanatosi!
27 apr 2020

Doina Mihaela

150 RON
27 apr 2020
27 apr 2020

Anonymous

100 RON
La multi aniii!
27 apr 2020

Anonymous

150 RON
27 apr 2020

Anonymous

75 RON
Cu tot dragul!!!!!!
27 apr 2020
Le doresc copiilor de la MagicCamp sa aiba parte de multe bucurii, un strop de magie si ani multi sanatosi.
27 apr 2020