Daniel - Iulian Lefter - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar, eu alerg pentru ei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Primavara aceasta alerg pentru copiii care chiar au nevoie sa viseze, sa se bucure, sa isi refaca increderea in ei si in oameni. Alerg la Baneasa Forest Run, pe22 martie, pentru copiii diagnosticati oncologic, pentru copiii care au pierdut pe cineva drag si pentru copiii cu arsuri grave.

Multi dintre ei au trecut deja pragul Taberei Magicamp de la Branesti si au trait frumos si au legat prietenii. 

Începand cu anul 2020 MagiCAMP își propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care să treacă pragul într-un tărâm de poveste pentru o săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. 

Mai multe depre MagiCAMP puteți afla de aici: www.magicamp.ro și de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

Va rog, donati, nici o suma nu e prea mica, putin cu putin se face mult si BINE!

Multumesc,

Daniel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!