Ana Maria Croitoru - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali, iar eu alerg pentru ei

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,  

Voi alerga la Baneasa Forest Run din 22 martie pentru MagiCAMP, pentru acei copii speciali care au nevoie de sustinerea noastra si care au dreptul la o copilarie vesela, acoperita de zambete sincere, in care joaca sa fie principala preocupare, iar prieteniile create sa le usureze parcursul.   

Impartasind impreuna bucuria de a darui, prin intermediul unui act de generozitate, putem aduce acel beneficiu care conteaza cel mai mult, iubirea si increderea pe care le-o insuflam acestor micuti incercati de provocari mult prea dure, la varste atat de fragede. 

Magia, pentru noi toti, poate face minuni, iar eu cred in asta!   

Va rog sa fiti sprijin cu orice suma donata, putin cu putin se face mult si BINE!  

Mai multe despre magia celor de la MagiCAMP gasiti pe www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro    

Va multumesc!   

Anamaria 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

Anonymous

150 RON
07 Mar 2020