Georgian Forcos - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, dragi prieteni

Prinși în goana zilnică după atenție și agonisire uităm adesea cât de mare nevoie au cei de lângă noi și cum putem prin gesturi simple să schimbăm destine. Cu aceste gânduri am ales să alerg la competiția Băneasa Forest Run din 22 martie pentru a susține cauza MagiCamp.

Anual, zeci de copii bolnavi de cancer își petrec vara într-un tărâm de poveste. Ajutați de voluntari inimoși, micuții capătă superputeri iar suferința prin care au trecut este transformată în distracție și voie bună.

Însă, pentru ca acest proiect să continue este nevoie de ajutorul nostru. Prin urmare, fac un apel către voi de a susține proiectul MagiCAMP, printr-o donație, în funcție de posibilitățile fiecăruia.

Cu fondurile obținute în urma donației voastre Tabăra MagiCAMP, se va extinde, astfel încât mai mulți copii să se bucure de un tărâm de poveste. Grație acestui sprijin numărul copiiilor care vor petrece vara în Tabăra MagiCamp va crește de la 24 la 30, iar numărul de voluntari care au grijă de ei, de la 14 la 20.

Mai multe informatii despre MagiCamp gasiti pewww.magicamp.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/magicamp.ro

 

Multumesc,

Georgian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

Sorin

50 RON
11 Mar 2020

Anonymous

50 RON
Bafta! :)
20 Feb 2020

Anonymous

30 RON
20 Feb 2020