Laurentiu Jianu - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,  

Copiii sunt viitorul, copil inseamna frumos, viata, fericire, dorinta,visuri, basm, creativitate, imaginatie ! Nu putem sa-i lasam fara speranta pe cei care trebuie sa ne construiasca si asigure viitorul noua,  celor adulti !  

Pe data de 22 Baneasa Forest Run alerg pentru copiii cu diagnostic oncologic, pentru bucuria pe care ei o traiesc in Tabara de la Branesti si pentru ca imi doresc mult sa stiu ca mai multi copii isi pot recapata fortele si increderea in ei in aceasta Tabara.

Incepand cu anul acesta Asociatia MagiCAMP isi propune sa extinda tabara, sa poate primi mai multi copii.   

Va rog sa-mi fiti alaturi si sa donati orice suma, putin cu putin se face mult si BINE! 

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care Asociatia MagiCAMP o face, aici puteti afla mai multe: www.magicamp.ro si pe www.facebook.com/magicamp.ro.      

Va multumesc,   Laurentiu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!