Oana Adela Popescu - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, dragii mei prieteni  

Avem nevoie de oameni implicați și dedicați. Avem nevoie să vedem că nu suntem singuri și că împreună facem o diferență în lume.   

Asta face MagiCamp, aduce aproape oameni ce vor să se implice pentru un MAI BINE, pentru oamenii de mâine.

Aleg și eu să fac parte din această familie si in data de 22 martie voi da un sens bun pasilor mei la Baneasa Forest Run. Tu ce alegi?  

Te astept alaturi de mine cu orice suma donata, putin cu putin se face mult si BINE.  

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care Asociatia MagiCAMP o face, aici puteti afla mai multe: www.magicamp.ro si pe www.facebook.com/magicamp.ro.    

Multumesc, Oana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

14 Feb 2020

Anonymous

100 RON
14 Feb 2020