Marius Tablet - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

855 RON Donatii stranse
85.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,   Ma bucura mult faptul ca am ocazia de a participa si a ajuta aceasta cauza frumoasa. Am aflat despre MagiCamp de la prietena mea care a fost voluntar, iar povestea taberei mi s-a parut una intr-adevar speciala.   Impreuna putem face diferenta, sa ajutam oameni, copii ce au intr-adevar nevoie de noi.

MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag. 

În ultimii 5 ani, 500 de copii cu cancer, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag s-au jucat în tabăra MagiCAMP din Brănești, Dâmbovița. 

Începand cu anul 2020 MagiCAMP își propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care să treacă pragul într-un tărâm de poveste pentru o săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. 

Mai multe depre MagiCAMP puteți afla de aici: www.magicamp.ro și de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc,

Marius


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

8 Donatii

Anonymous

30 RON
25 Feb 2020

Anonymous

50 RON
Bafta Marius!
20 Feb 2020
Succes!
12 Feb 2020

Anonymous

150 RON
12 Feb 2020
Keep it up!
12 Feb 2020

Anonymous

300 RON
Succes!
11 Feb 2020
Felicitari pentru initiativa! Spor la alergat si strans bani pentru aceasta cauza! :)
11 Feb 2020

Anonymous

50 RON
Bafta!!!
11 Feb 2020