Bogdan Covaci - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

150 RON Donatii stranse
7.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bunătatea atunci cand este oferită din inimă poate schimba lumea.

Cu ajutorul vostru doresc să schimbăm lumea micuților eroi cu probleme oncologice din Romania.

Susțin MagiCamp deoarece taberele lor de vară au puterea de a a îi face pe micuții eroi  să creadă în ei însuși, să își găsească sau regăsească stima de sine, independența și dorința de a construi prietenii noi și de a participa la diferite activități sociale.

Fiecare donație a voastra, sau mai bine spus fiecare faptă bună, ofera un real sprijin Asociației MagiCAMP în derularea proiectelor.

Despre MagiCamp

MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag. 

În ultimii 5 ani, 500 de copii cu cancer, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag s-au jucat în tabăra MagiCAMP din Brănești, Dâmbovița. 

Începand cu anul 2020 MagiCAMP își propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care să treacă pragul într-un tărâm de poveste pentru o săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. 

Mai multe depre MagiCAMP puteți afla de aici: www.magicamp.ro și de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc,

Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

Anonymous

150 RON
Mult succes
10 Feb 2020