Valentin Radulescu - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. In 22 martie alerg la Baneasa Forest Run si aleg, din nou, sa sustin Asociatia Magicamp sa duca magia mai departe prin proiectul Tabara Magicamp, de la Branesti, Jud. Dambovita.

Pentru că viața micilor pacienți diagnosticați cu cancer și a familiilor lor are un impact emoţional major, apelez la bunatatea voastra pentru a le aduce un strop de speranta.

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro.

Orice donatie este importanta si chiar poate face diferenta!

Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

Go! Go! Go!
04 Mar 2020