Mihai Gaureanu - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe data de 22 martie voi alerga la Baneasa Forest Run pentru a strange fonduri pentru extinderea Tabarei MagiCAMP, astfel incat copii cu afectiuni grave sa uite de dureri, de probleme, de injectii si operatii si pentru o saptamana din an sunt din nou copii! Se joaca, se imprietenesc, rad, plang de fericire si se joaca, mult! 

O parte din ceea ce primim e bine să o împărțim cu cei care au nevoie de ajutor.

Va rog sa-mi fiti alaturi si sa donati, oricat, putin cu putin se face mult si Bine. Fiecare donatie a voastra, fiecare like sau share ajuta misiunea dificila a Asociatiei MagiCAMP de a aduce bucurie si sprijin in viata copiilor cu afectiuni oncologice. 

Toate proiectele Asociatiei MagiCAMP le gasiti aici:www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!