Adrian Dinu - MagiCAMP

Impreuna putem ajuta copii! Magia chiar e în fapte!

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!  

Eu sunt Adrian si pot spune ca am fost profund emotionat dupa ce am urmarit emisiunea "Romania, Te Iubesc" privind acesti copii speciali.   

Am fost marcat de maturitatea si solidaritatea lor, de puterea si vointa lor de a lupta cu aceasta boala necrutatoare. 

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic, acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și imi doresc să îi ajutăm în acest sens.  

Drept urmare, m-am hotarat sa ma implic activ si impreuna cu voi sa luptam pentru cauza lor, pentru ca, pe langa faptul ca orice copil merita sa aiba o copilarie fericita, ei reprezinta viitorul nostru.  

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro  

Multumesc,  

Adrian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

27 Jan 2020