Robert Costea - Asociatia MAGIC

Pentru că trebuie...

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru că sistemul nu face față și nici nu e interesat...

Pentru că e nevoie...

Pentru că...

Magic Home

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, MagicHOME. De ce? Din dorința de a-i ajuta pe părinții care dorm pe bănci în fața spitalelor de Oncopediatrie, fie iarnă, fie vară, așteptând să li se permită să vină lângă copiii lor.

Părinți care înțepenesc luni în șir pe un scaun de spital, topiți în el nu doar de suferință, ci și de lipsuri. Lipiți de tăblia scaunului, uitând să respire, de parcă dacă nu ar respira boala nu i-ar mai auzi și ar trece pe lângă ei și pe lângă copiii lor.

Pentru că părinții copiilor diagnosticați cu cancer au nevoie de un loc unde să își adune forțele pentru a lupta. Pentru că părinții acestor copii nu au unde să doarmă, nu au o bucătărie unde să mănânce o masă caldă, nu au condiții de igienă personală, nu au cum să își spele hainele, și asta le influențează enorm starea de spirit.

MagicHome este un proiect al Asociatiei MagiCAMP, pe www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro puteti afla magia pe care o face. 


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou sau să-mi urezi La mulți ani! pe profilul meu, te rog să donezi bani către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Multumesc,

Robert


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

3 Donatii

La mulți ani Robi! Faină inițiativa!
26 Jan 2020
La multi ani Robi!
23 Jan 2020
22 Jan 2020