Raluca Popescu - Asociatia MAGIC

Magic Mos Craciun

4,066 RON Donatii stranse
100% Complete
4,000 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oricât de clișeic ar suna, majoritatea nu conștientizează că într-o zi “mâine” nu va mai exista. Nu ne gândim că viața pe care o trăim este un dar, ci o luăm ca pe un dat.

Părinții copiilor bolnavi de cancer și familiile care trec prin astfel de încercări, trăiesc cu gândul acesta în suflet în fiecare zi al existenței lor. Și luptă pentru copilul lor să ajungă să se bucure de fiecare din aceste momente. Oare copilul meu va ajunge la grădiniță? La școală? Oare copilul meu se va îndrăgosti vreodată?

 

De vreo 2 anișori, am ales să-mi donez ziua de naștere copiilor aflați în suferință.

Anul ăsta, în vară, am parcurs, pe jos, Camino Frances, drumul către mine însămi, dar al cărui sens a depașit, cu mult, granițele personale. Cu ajutorul vostru, al oamenilor pentru care conceptul de bine încă mai înseamnă ceva, am strâns o sumă deloc neglijabilă, pentru ca Circuitul Încrederii și Speranței să continue. Beneficiari au fost copiii aflați în evidențele secției de pediatrie oncologică din Constanța. 

Vine Crăciunul și fiecare dintre noi începe să-i scrie Moșului. I-am scris și eu. 263a Dar e o altfel de listă de dorințe. Pentru că ceea ce îmi doresc eu pentru mine și ai mei este sănătatea și liniștea. Iar aceste două dorințe nu pot fi dăruite sub forma unui cadou. 

În rest, simt că am tot ce-mi trebuie, că un dar frumos ambalat de Crăciun nu mi-ar aduce decât o bucurie temporară. Astfel, apelez iar la voi, oameni frumoși din viața mea: daruiti-vă copiilor care au nevoie de noi! Orice contribuție, cât de mică, va face diferența! 

Banii dumneavoastră vor  fi direcționați integral către FONDUL DE URGENȚĂ destinat familiilor în dificultate care au un copil cu diagnostic oncologic. După cum îi spune și numele, el este menit sa răspundă urgențelor financiare ale beneficiarilor MagiCAMP: cheltuieli de transport, alimente, medicamente, analize medicale, lemne de foc etc.

Statisticile arată că veniturile unei familii pot scădea cu până la 80% după ce un copil este diagnosticat cu cancer. Pe lângă costurile aferente tratamentului și cheltuielile legate de transport, dificultățile majore apar atunci când unul dintre părinți trebuie să renunțe la locul de muncă pentru a fi alături de copilul bolnav pe durata tratamentului.

 

Se poate și altfel!

Daruiti-vă!

Eu sunt viața, iubire și speranță. Știu că și voi!

Moș Crăciun există! ;)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

14 Donatii

24 Dec 2019

A

2,000 RON
24 Dec 2019
24 Dec 2019

Anonymous

526 RON
:)
23 Dec 2019
22 Dec 2019

Lucia

100 RON
16 Dec 2019

Andreea Gavril

80 RON
14 Dec 2019

Alexandra Andrusca

30 RON
12 Dec 2019

Alexandru Oancea

300 RON
As fi făcut pasii tăi
08 Dec 2019
Da, Mos Crăciun există! Singură dată când nu fac donație anonima, că sa se știe că eu cred în Moș Crăciun și în minuni Speranța, viața și bucurie!
07 Dec 2019
100 RON
Pentru tine...aproape orice ( mai am nevoie de ficat )
04 Dec 2019

Anonymous

150 RON
03 Dec 2019

Mihaela

30 RON
Sa facem targetul!!!
02 Dec 2019
Sănătate, iubire și speranță!
02 Dec 2019